Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fröken Elvis på Grönan Live!

Utöver initiativtagaren Camilla Fritzén består det svenska bandet av hennes bästa vänner Maria Olsson, Sanna Andersson, Josefin Berge och Lisa Bodelius. Tillsammans utgör vännerna Fröken Elvis – ett band som debuterade med föreställningskonserten ”Elvis på svenska” i april 2015. Sedan debuten har vägen gått spikrakt framåt för fröknarna.

Bandet har kombinerat slutsålda spelningar på hemmaplan med turnéer i Marocko, USA och England och de kritikerrosade föreställningarna har onekligen gått hem hos alla Elvis-älskare.

I sommar är det Gröna Lunds publik som får chansen att ta del av bandets svenska versioner av klassiska Elvis-låtar. Måndagen den 17 juli intar Fröken Elvis Gröna Lunds Lilla Scen.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

juli 17 2017

Detaljer

Datum: 17 juli
Tid: 20:00 - 22:00
Kategori:
Hemsida: Besök

Plats

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, 11521

+ Google Map

Tel:

010-708 91 00

Besök hemsida

Arrangör

Gröna Lund
Tel: 010-708 91 00
Mail:
Hemsida: Besök hemsida